Καλεσέ μας τώρα 210-4949888

Ωράριο: Δευ - Τετ - Σαβ 9πμ - 3μμ | Τρι - Πεμ - Παρ 9πμ - 9μμ

Β2Β Αγορές

Blog

Εσύ έχεις δώσει καλοκαιρινές πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου; Μην ξεχάσεις να αλλάξεις τα φωτιστικά, τα οποία προσδίδουν το στιλ και την ατμόσφαιρα που επιθυμείς να έχεις στους χώρους σου.

Οι κουρτίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα που αποπνέει σε ένα χώρο. Για να μετατρέψεις την διακόσμηση του σπιτιού σου σε καλοκαιρινή, τοποθέτησε κουρτίνες ελαφριάς ύφανσης σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Συνδύασέ τες με κουρτινόξυλα inox!

Η ιδανική εποχή για να πλημμυρίσει το σπίτι σας από λουλούδια έφτασε! Αυτή τη περίοδο φροντίζουμε τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας. Λουλούδια, χρώματα και αρώματα κατακλύζουν ήδη τους εσωτερικούς μας χώρους, αλλά και τα μπαλκόνια, τις βεράντες και τις αυλές.Κομψά και όμορφα κασπώ για τα φυτά εσωτερικού χώρου θα δώσουν την κατάλληλη φροντίδα στα φυτά που έχετε διαλέξει, αλλά θα δώσουν και έναν τόνο αλλαγής στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Πολλές φορές ψάχνουμε εύκολους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας. Οι πίνακες αποτελούν το διακοσμητικό αντικείμενο που μπορεί να αλλάξει τελείως την αισθητική και την ατμόσφαιρα του χώρου σου, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ολόκληρη τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Το ξύλο υπάρχει τόσο στα κλασικά σπίτια, όσο και στα μοντέρνα σαλόνια. Πρόκειται για ένα υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να προσαρμοστεί σε κάθε είδους σπίτι και αρχιτεκτονική, χάρις στις πολλές αποχρώσεις στις οποίες μπορεί κανείς να το βρει. Η ζεστασιά, η οικειότητα και η αρχοντικότητα που απορρέουν από την αίσθηση του ξύλου, είναι σίγουρα αισθήματα που θέλουμε να νιώθουμε εμείς και οι καλεσμένοι μας στο σπίτι μας. Τα χρώματα με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τις ξύλινες επιφάνειες είναι το μπλε, το πράσινο, το γκρι και το πορτοκαλί.

Μάθετε όλες τις νέες τάσεις για την διακόσμηση του σπιτιού το 2020.