Καλέστε μας τώρα: 210-4949888

Ωράριο: Δευ - Τετ - Σαβ 9πμ - 3μμ | Τρι - Πεμ - Παρ 9πμ - 9μμ

Εναλλαγή Πλοήγησης

Τρόποι πληρωμής:

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:
  • Αντικαταβολή (επιβάρυνση +3€)
  • Χρήση πιστωτικής Κάρτας
    •     Οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες, οι οποίες είναι αποδεκτές είναι Visa,  Mastercard.
    • Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται το πρωτοκόλλου SSL.
  • Κατάθεση στην τράπεζα:

Στείλτε μας το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@agiovlasitishome.com ή με fax στο 2104949888. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.

Για προϊόντα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού για την έναρξη ετοιμασίας της παραγγελίας. Η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που το κατάστημα αδυνατεί να εκπληρώσει την παραγγελία π.χ εξάντληση προιόντων και οφείλει να ενημέρωσει άμεσα τον πελάτη. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη χωρίς να φέρει ευθύνη το AgiovlasitisHome, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού, για τα διαθέσιμα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή κατα την ημέρα παράδοσης ή με συμπληρωματική κατάθεση σε ένα απο τους προαναφερόμενους τραπεζικούς λογ/σμούς.

Η AgiovlasitisHome δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.