Καλεσέ μας τώρα 210-4949888

Ωράριο: Δευ - Τετ - Σαβ 9πμ - 3μμ | Τρι - Πεμ - Παρ 9πμ - 9μμ

Β2Β Αγορές

Blog

Σε όλους αρέσει η παρουσία και η ποικιλία από καθρέφτες μέσα στο σπίτι. Μεγαλώνουν τον χώρο, κάνουν αντανακλάσεις, προσδίδουν φωτεινότητα και αποπνέουν μια αίσθηση καλαισθησίας και πολυτέλειας. Πέρα από τους καθρέφτες που έχουμε για πρακτική χρήση, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε και καθρέφτες για διακοσμητικούς λόγους.

Ο φωτισμός είναι ένα από τα “βήματα” που συνήθως προσπερνάμε όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ωστόσο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός χώρου, καθώς δημιουργεί σε μεγάλο βαθμό στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται και επικρατεί καθημερινά στον χώρο μας. Το κατάλληλο φωτιστικό στο κατάλληλο σημείο μπορεί να “μεταμορφώσει” τον χώρο και να του προσδώσει την λάμψη και την ένταση που χρειαζόταν για να αναδειχθεί. Η συλλογή φωτιστικών της Inlight ήρθε στην Agiovlasitis Home για να αναβαθμίσει τις επιλογές φωτισμού στο σπίτι.

Το ξύλο υπάρχει τόσο στα κλασικά σπίτια, όσο και στα μοντέρνα σαλόνια. Πρόκειται για ένα υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να προσαρμοστεί σε κάθε είδους σπίτι και αρχιτεκτονική, χάρις στις πολλές αποχρώσεις στις οποίες μπορεί κανείς να το βρει. Η ζεστασιά, η οικειότητα και η αρχοντικότητα που απορρέουν από την αίσθηση του ξύλου, είναι σίγουρα αισθήματα που θέλουμε να νιώθουμε εμείς και οι καλεσμένοι μας στο σπίτι μας. Τα χρώματα με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τις ξύλινες επιφάνειες είναι το μπλε, το πράσινο, το γκρι και το πορτοκαλί.

Μάθετε όλες τις νέες τάσεις για την διακόσμηση του σπιτιού το 2020.

Ο χειμώνας είναι η εποχή που όλοι θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές αυτού του μήνα πλησιάζει και δεν είναι άλλη από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!