Καλεσέ μας τώρα 210-4949888

Ωράριο: Δευ - Τετ - Σαβ 9πμ - 3μμ | Τρι - Πεμ - Παρ 9πμ - 9μμ

Β2Β Αγορές

Το κατάστημά μας

Η εταιρεία Agiovlasitis Home με αριθμό ΓΕΜH: 00054715709000 ιδρύθηκε το 1973 με αντικείμενο την εμπορία αξεσουάρ μπάνιου και διακοσμητικών προϊόντων για το σπίτι. ( κουρτινόξυλα μπάνιου, κουρτίνες, χαλιά, λευκά είδη).

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσέφερε στους πελάτες της, είχαν ως αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη και καταξίωση της στην Ελληνική αγορά.

Το έτος 2005 με σκοπό τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων, που εμπορευόταν, δημιούργησε το πρώτο υποκατάστημά της. Με αντικείμενο τα είδη κιγκαλερίας, δημιούργησε έναν χώρο σύγχρονο και καλαίσθητο για να παρουσιάσει κουρτινόξυλα μπάνιου, κουρτινόβεργες, έπιπλα, αξεσουάρ μπάνιου. είδη μπάνιου, διακοσμητικά είδη, ρόλερ και στόρια.

Η εταιρεία, παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την ανακαίνιση, επίπλωση, διακόσμηση και εξοπλισμό εσωτερικών και επαγγελματικών χώρων. Σήμερα, η εταιρεία συνεργάζεται με μερικά απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού, που κατασκευάζουν ρολοκουρτίνες, κουρτίνες, κουρτινόξυλα μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου και διάφορα άλλα είδη διακόσμησης, υψηλής ποιότητας, διαθέτοντάς τα σε επαγγελματίες, εσωτερικούς διακοσμητές καθώς και σε τελικούς καταναλωτές.

Η διευρυμένη γκάμα ειδών διακόσμησης και επίπλωσης της AgiovlasitisHome , συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την πολυετή εμπειρία, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με το νέο μας ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στόχο έχουμε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας από τον χώρο του διαδικτύου.